Az Ön kosara üres

SHOP - ADÁS - VÉTEL

Top gyártók

Legkeresettebb

TA-F808ES Sztereó erősítő
TA-F808ES Sztereó erősítő 426.900 Ft

Érkezés alatt

Esprit/Sony
CDP-X505 ES Sztereó CD Lejátszó

Akai
GX-95 Sztereó Kazettás Deck

Vincent
SV-236 High End Hybrid TubeLine Sztereó Erősítő

Nemrég eladva

BR18 DB Gözmozdony ÚJ ÁR!
BR18 DB Gözmozdony ÚJ ÁR! 35.900 Ft
RQ-115 Szalagos Mini Orsós Magnó  9V ÚJ ÁR!
RQ-115 Szalagos Mini Orsós Magnó 9V ÚJ ÁR! 29.900 Ft
Kosheen-Solitude CD
Kosheen-Solitude CD 2.400 Ft

Egyedi megrendelés

Nem találja a keresett terméket? Természetesen egyedi megrendelés esetén is szívesen segítünk.

Köszöntünk a Ritorno weboldalán

Célunk egy jelentős audió hálózat kiépítése nehezen fellelhető ritkaságokból és újabb high-end modellekből. A nálunk található készülékek domináns része hosszú ideje eltűnt a föld színéről, vagy gyűjtők üvegpolcában pihen. Mi viszont nem kívánunk asszisztálni a köddé váláshoz, ezért analóg menedéket biztosítunk Budapesten, ami visszahozhatja azt az alternatív feelinget, melyet a XXI. században már hiába keresünk.

Az oldalon zöld kosárral megjelenő termékek mindegyike átvehető Szigetvári utcai bemutatótermünkben, valamint külön erre a célra berendezett stúdió szobában tesztelésre van lehetőség. Audio/Analog/Akusztika/Photo/Média mellett modellvasút és egyéb régi játék, antikvitás kollekcióval rendelkezünk, javarészt német/keletnémet, angol, japán, olasz, francia és persze hazai választékkal is bővítve!
Amennyiben nem lakik város közelben, Webshopban szintén megrendelheti bármelyik darabot, ezt követően futárszolgálattal továbbítjuk Önnek. 

Kérésre egyéni rendelést vállalunk, megpróbáljuk felkutatni a ritka darabokat. Előre tesztelt készülékek mind egyedi gyűjteményből, 30 napos visszavásárlási garanciával.

Nagyon szeretnénk, ha sikerülne átvinnünk ezt az igazi RetRo RiToRno érzést.

Továbbá köszönjük a sok hozzászólást HI-FI fórumos oldalakon, melyből kifolyólag szeretnénk eloszlatni minden felmerülő kételyt a termékfotókkal kapcsolatban. Ezek egytől egyig a boltban készültek ugyanazzal a digitális fényképezőgéppel, -állvánnyal, -munkatárssal. Az aktuális árukészletet a weblap indulásától kezdve sötétzöld színnel jelöljük, ami viszont nem kapható, az szürke (értelemszerűen az összes feltöltött termék valamikor már szerepelt a kínálatban).

 

Bejelentkezés

Kérjük adja meg a email címét.
Kérjük adja meg jelszavát.
×