Az Ön kosara üres

SHOP - ADÁS - VÉTEL

Top gyártók

Legkeresettebb

TA-F808ES Sztereó erősítő
TA-F808ES Sztereó erősítő 426.900 Ft

Érkezés alatt

Esprit/Sony
CDP-X505 ES Sztereó CD Lejátszó

Akai
GX-95 Sztereó Kazettás Deck

Vincent
SV-236 High End Hybrid TubeLine Sztereó Erősítő

Nemrég eladva

BR130 Express Diesel Szett ÚJ ÁR!
BR130 Express Diesel Szett ÚJ ÁR! 29.900 Ft
BR18 DB Gözmozdony ÚJ ÁR!
BR18 DB Gözmozdony ÚJ ÁR! 35.900 Ft
RQ-115 Szalagos Mini Orsós Magnó  9V ÚJ ÁR!
RQ-115 Szalagos Mini Orsós Magnó 9V ÚJ ÁR! 29.900 Ft

Egyedi megrendelés

Nem találja a keresett terméket? Természetesen egyedi megrendelés esetén is szívesen segítünk.

Köszöntünk a Ritorno weboldalán

Célunk egy jelentős audió hálózat kiépítése nehezen fellelhető ritkaságokból és újabb high-end modellekből. A nálunk található készülékek domináns része hosszú ideje eltűnt a föld színéről, vagy gyűjtők üvegpolcában pihen. Mi viszont nem kívánunk asszisztálni a köddé váláshoz, ezért analóg menedéket biztosítunk Budapesten, ami visszahozhatja azt az alternatív feelinget, melyet a XXI. században már hiába keresünk.

Az oldalon zöld kosárral megjelenő termékek mindegyike átvehető Szigetvári utcai bemutatótermünkben, valamint külön erre a célra berendezett stúdió szobában tesztelésre van lehetőség. Audio/Analog/Akusztika/Photo/Média mellett modellvasút és egyéb régi játék, antikvitás kollekcióval rendelkezünk, javarészt német/keletnémet, angol, japán, olasz, francia és persze hazai választékkal is bővítve!
Amennyiben nem lakik város közelben, Webshopban szintén megrendelheti bármelyik darabot, ezt követően futárszolgálattal továbbítjuk Önnek. 

Kérésre egyéni rendelést vállalunk, megpróbáljuk felkutatni a ritka darabokat. Előre tesztelt készülékek mind egyedi gyűjteményből, 30 napos visszavásárlási garanciával.

Nagyon szeretnénk, ha sikerülne átvinnünk ezt az igazi RetRo RiToRno érzést.

Továbbá köszönjük a sok hozzászólást HI-FI fórumos oldalakon, melyből kifolyólag szeretnénk eloszlatni minden felmerülő kételyt a termékfotókkal kapcsolatban. Ezek egytől egyig a boltban készültek ugyanazzal a digitális fényképezőgéppel, -állvánnyal, -munkatárssal. Az aktuális árukészletet a weblap indulásától kezdve sötétzöld színnel jelöljük, ami viszont nem kapható, az szürke (értelemszerűen az összes feltöltött termék valamikor már szerepelt a kínálatban).

 

Bejelentkezés

Kérjük adja meg a email címét.
Kérjük adja meg jelszavát.
×